Søk

Koronainformasjon

Informasjon og linker til den beste informasjonen vi har om koronasituasjonen

Dr. Sam Bailey fra New Zealand forklarer problemene med RT-PCR testen veldig godt. Corman-Drosten rapporten var grunnlaget for utviklingen av RT-PCR testen som hele verden benytter for å teste om mennesker har SARS-CoV-2 viruset i kroppen. Corman-Drosten Review Report, skrevet av 22 anerkjente forskere påpeker 10 alvorlige feil med PCR-testene. WHO har også forholdt seg til denne rapporten, og har derfor stilt seg noenlunde tvilende til bruken av PCR-tester. 
Vi som ikke har noen agenda knyttet til testen, kan bare avvise den som ren svindel.

Professor Dolores Cahill har gjort en svært oppsiktsvekkende oppdagelse. Etter å ha sekvensert RT-PCR positive prøver for  1500 mennesker, har hun ikke funnet SARS-CoV-2 viruset i NOEN av prøvene. Dette må du se! Vi følger opp og har begjært innsyn i lignende tall fra FHI.
Dr. Reiner Fuellmich er klar til å gå rettens vei for å få kjent PCR testene ugyldige. Dette blir de nye Nürnbergrettsakene, et passende sted for oppgjør med fascister. Dette har allerede lyktes i Portugal.Fire år etter massevaksineringen med Pandemrix i 2009 beskrev Preben Aavitsland ved Folkehelseinstituttet hendelsen som «den mest alvorlige vaksinekatastrofe i moderne tid». Da var det registrert 1449 bivirkninger blant 2,2 millioner vaksinerte nordmenn. Mindre enn to måneder etter oppstarten av den pågående massevaksineringen var det registrert 2215 bivirkninger og 102 dødsfall. Da hadde i underkant av 300 000 nordmenn fått første injeksjon. Se NRKs artikkel fra 2013 om dette.


Over 200 Norske barnepsykologer er nå så bekymret  for barna våre at de har organisert seg og sammen sender en offentlig bekymringsmelding til samfunnet. Dette må vel være den aller beste grunnen til å umiddelbart oppheve alle koronarestriksjonene? Når selv NRK, som har vært regjeringens primære propagandakanal, velger å publisere dette, viser det at regjeringen virkelig er i ferd med å miste støtte blant media.

United Health Professionals har skrevet en internasjonal bekymringsmelding.

Den Danske psykologen Susanne Wich har skrevet en veldig interessant kronikk om narsissistiske relasjoner. Tragisk nok, er dette svært relevant i disse dager.


Regjeringen har nettopp avsluttet en høring der de ønsker hjemmel til å fortsette de undertrykkende og svært skadelige koronarestriksjonene frem til 1. juli 2022:
I den forbindelse har det kommet en rekke meget gode høringssvar. Vi anbefaler dere å lese høringssvarene. Det er spesielt to høringssvar vi vil trekke frem, som alle burde lese:

Mrk. hvordan Dr. Santelmanns høringssvar vitenskapelig beviser at RT-PCR testen er totalt ubrukelig.


Med slike høringssvar, skal det ikke være mulig å fortsette koronatragedien om vi lever i en rettsstat. Heldigvis har vi folk som Marius Reikerås og Erlend Efskind, som kommer til å sørge for at de ikke slipper unna med dette.


Den 27. januar bestemte Europarådet følgende:

 7.3 with respect to ensuring high vaccine uptake: 
 7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is NOT mandatory and that no one is politically, socially, or otherwise pressured to get themselves vaccinated, if they do not wish to do so themselves; 
 7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated; 

 Vi tipper hatten til The Irish Sentinel, som var først ute med de gode nyhetene. Dette betyr at nå er det ikke lenger noen som helst grunn til å frykte represalier dersom du ikke ønsker å vaksinere deg. Vi regner med at alle planer om vaksinesertifikater etc. legges ned, da det ikke lenger er lovlig å diskriminere mennesker ut i fra vaksinasjonsstatus i Europa. Dette er intet mindre enn et kvantesprang for menneskerettighetene i Europa.
Dere som har lest Bloggen, vet at det nå finnes svært effektiv behandling og forebyggende behandling for Covid-19 sykdommen. Dvs. at pandemien i realiteten er over. Pandemien holdes nå kunstig i live pga. politiske agendaer.
Land som India sender nå ut en pakke med Ivermectin og Doxycyclin i posten til de som får påvist Covid-19 og smittetallet har falt med 90%
Jeanines Blogg har et strålende innlegg om dette og den sjokkerende nyheten om at Dr. Korys vitnemål for Senatet ble sensurert helt bort av Youtube, såkalt "factchecking" var tydeligvis ikke godt nok. Man kan tro hva man vil om koronasituasjonen, men det som mest av alt bekrefter at hele situasjonen er bedrag, er den utrolige sensuren i alt main stream media i hele verden. Takk og pris for uavhengige nettsteder som bla. Bitchute.

Siste nytt er at Tv2 tar opp Ivermectinsaken. Så nå må legemiddelverket få ut fingeren. Vaksinene er farlige og virker ikke. Ivermectin vet vi er ufarlig og virker. Alle som trenerer innføringen av Ivermectin til behandling og forebygging av Covid-19 bør holdes personlig ansvarlig for alle unødvendige dødsfall fremover.
Seriøs forsking viser entydig at munnbind ikke beskytter hverken brukeren eller andre mot virussmitte, de kan faktisk forverre situasjonen. Grunnen til at de ikke virker, visualiseres veldig godt i denne videoen
Det hevdes fra mange hold at man skal være forsiktig med maskebruk. Enkelte maskeprodusenter opplyser om at bruk av maske kan føre til sløvhet, kvalme og svimmelhet mm. og at den ikke beskytter mot virus. Denne videoen viser klart hva  som skjer med luftkvaliteten inni masken. Det er sjokkerende hvor fort CO2 nivået stiger.
Her er et skrekkelig eksempel på hva som kan skje når mennesker nekter å bruke maske

Den anerkjente Svenske journalisten Emanuel Karlsten har skrevet en god artikkel om munnbind.

Dr. Vernon Coleman har utgitt en bok som beviser at munnbind gjør mer skade enn nytte.
31 gode grunner til å ikke ta vaksine,

Når det gjelder vaksine, anbefaler vi å melde dere inn i Foreningen Fritt Vaksinevalg. De gjør et svært godt arbeide for å få frem informasjon om vaksiner som ikke er lett tilgjengelig andre steder. Lederen har vært med i Debatten på NRK og holdt apell under demonstrasjoner. Sjekk også linkarkivet deres. De har også valgt å legge ut Covidfilmen 2020, filmen inneholder så "farlig" informasjon at den også måtte sensureres helt bort fra youtube, noe som nå mest av alt fremstår som et kvalitetsstempel. 
Foreningen har en veldig viktig SPLEIS på gang, støtt den om du kan!
Dr. Simone Golds foredrag om vaksinene bør ALLE få med seg:


Besøk også Vaksinetvangs hjemmesider.
Dette må vi huske på når krisen  over.

Lurer du på hvor dette koronaviruset kommer fra? Det vet vi mye mer om nå.

Sykepleier Margrethe Salvesens fantastiske apell fra demonstrasjonen i Oslo den 28.11 2020

VI anbefaler at du støtter:
Facebookgruppene:
 
Støtt også våre eneste frie Norske nyhetskilder:
Hvordan være en god aktivist?